Tuindeuren

Tuindomein heeft de perfecte tuindeur voor u

Bent u op zoek naar tuindeuren voor de schutting in uw achtertuin? En gaat uw voorkeur uit naar een tuindeur of schuttingdeur die aansluit op uw huidige schutting, of de schutting die u op het oog heeft? Bekijk dan zeker eens de vele mogelijkheden bij Tuindomein. Hier vindt u namelijk hoogwaardige kwaliteit houten tuindeuren in verschillende varianten. U heeft bij Tuindomein.nl een brede keuze aan houtsoorten, afmetingen, behandelingen en meer. Kortom: genoeg mogelijkheden en daardoor kan het bijna niet anders dan dat u de tuindeur van uw wens vindt in ons assortiment.

Producten 1-23 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kies voor bijpassende tuindeuren bij uw schutting

Heeft u al een schutting staan in uw tuin? Of heeft u een nieuwe schutting op het oog? In beide situaties komt een houten tuindeur het best tot zijn recht wanneer deze naadloos aansluit bij de uitstraling van de schutting. Wij adviseren daarom ook om bij het uitzoeken van de tuindeur rekening te houden met de uiterlijke kenmerken van de schutting. Heeft uw schutting een specifieke soort en kleur hout, of is deze in een bepaalde kleur afgewerkt? Houd daar dan rekening mee en kijk vervolgens in onze webshop. Wij bieden veel verschillende tuindeuren/schuttingdeuren. Natuurlijk kunt u de door u gewenste tuindeur ook altijd nog afwerken voor dezelfde finish als uw schutting.

De diverse tuindeuren/schuttingdeuren van Tuindomein

In het assortiment van Tuindomein.nl vindt u tal van verschillende soorten en maten tuindeuren. Om in ieders wens te kunnen voorzien bieden we een brede keuze aan houtsoorten, stijlen, kleuren en andere uiterlijke kenmerken. Maar er zijn ook een aantal overeenkomsten tussen onze verschillende tuindeuren. Zo werken wij uitsluitend met hout van hoogwaardige kwaliteit.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een tuindeur met slot. Een schuttingdeur met slot is ideaal wanneer u de tuindeur als achteringang wilt gebruiken, maar deze ook op ieder moment wilt kunnen afsluiten. Kortom: er zijn mogelijkheden genoeg wanneer we het hebben over houten tuindeuren. Misschien heeft u behoefte aan losse tuindeuren, of tuindeuren met kozijn. Ook tuindeuren met kozijn zijn in ons aanbod aanwezig.

Wanneer u op zoek bent naar een houten tuindeur, voldoen misschien niet alle houten tuindeuren aan uw wensen en behoeften. Voor welke soort hout moet u nu kiezen? U heeft bij ons keuze uit houten schuttingdeuren van de volgende soorten houten:

  • Grenen (Midden-Europees)
  • Hardhout
  • Lariks / Douglas
  • Red Class Wood
  • Vuren (Midden-Europees)

De meeste tuindeuren in onze collectie zijn geproduceerd van grenenhout uit Midden-Europa, en dat is natuurlijk niet zonder goede reden. Deze houtsoort is erg populair om te gebruiken als tuinhout en leent zich dus ook perfect voor tuindeuren. Grenen staat bekend om de opvallende geelachtige kleur en een subtiele nerf die prachtig tot zijn recht komt in een houten tuindeur.

Een ander populair materiaal voor tuindeuren is hardhout. Eigenlijk is dit geen officiële houtsoort, maar een verzamelterm voor meerdere soorten hout die afkomstig zijn van loofbomen. Desondanks is hardhout een uitstekende keuze voor tuinhout. Met name omdat het onderhoudsvriendelijk en duurzaam hout is, is het erg geschikt om buiten te gebruiken.

De houtsoort lariks/douglas wordt vaak gekozen wanneer iemand op zoek is naar een relatief goedkope tuindeur met een prima kwaliteit. Dit hout heeft een mooie, warme kleur die na verloop van tijd meer gaat neigen naar een grijze tint. Houd dus wel rekening met het feit dat een kleurverschil kan gaan ontstaan met uw schutting.

Gaat uw voorkeur uit naar duurzaamheid en vindt u de specifieke kleur van douglas hout mooi? Dan is Red Class Wood dé optie voor u! Deze houtsoort biedt niet alleen een karakteristieke kleur, maar ook een zeer lange levensduur voor uw tuindeur.

Tot slot bieden wij ook tuindeuren aan van vurenhout uit Midden-Europa. Deze houtsoort staat niet direct bekend om de hoge duurzaamheid, maar door het hout te impregneren wordt de levensduur wel aanzienlijk verlengd.

Ook voor alle toebehoren voor uw tuindeuren of schutting

In het assortiment van Tuindomein vindt u veel meer dan tuindeuren alleen. Wij zijn een gerenommeerde specialist op het gebied van tuinhout. Dit betekent dat wij ook alles kunnen leveren op het gebied van montage en toebehoren. Evenals zaken als schuttingpalen, rabatdelen en al het overige dat u nodig heeft voor uw project.

Vindt u het lastig om te bepalen voor welke houtsoort u het beste kunt kiezen? Kunt u niet met 100% zekerheid zeggen van welk hout uw huidige schutting is gemaakt? Of heeft u gewoon een andere vraag over een tuindeur? Neem dan vrijblijvend contact op met de medewerkers van Tuindomein.nl. Zij helpen u graag verder met het maken van een beslissing, zodat u zeker weet dat u kiest voor de juiste tuindeuren.

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.