Tuindeur

Bent u op zoek naar tuindeuren voor de schutting in uw achtertuin? En gaat uw voorkeur uit naar een tuindeur of schuttingdeur die aansluit op uw huidige schutting, of de schutting die u op het oog heeft? Bekijk dan zeker eens de vele mogelijkheden bij Tuindomein. Hier vindt u namelijk hoogwaardige kwaliteit houten tuindeuren in verschillende varianten. U heeft bij Tuindomein.nl een brede keuze aan houtsoorten, afmetingen, behandelingen en meer. Kortom: genoeg mogelijkheden en daardoor kan het bijna niet anders dan dat u de tuindeur van uw wens vindt in ons assortiment.

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Schuttingdeur Solide Red Class Wood met stalen frame 100x180cm
  Schuttingdeur Solide Red Class Wood met stalen frame 100x180cm
  Aanbiedingsprijs € 145,76 Normale prijs € 161,95
 2. Tuindeur Kampen recht hardhout 100x180cm
  Tuindeur Kampen recht hardhout 100x180cm
  Aanbiedingsprijs € 157,73 Normale prijs € 160,95
 3. Tuindeur Leeuwarden recht hardhout 100x180cm
  Tuindeur Leeuwarden recht hardhout 100x180cm
  Aanbiedingsprijs € 126,37 Normale prijs € 128,95
 4. Tuindeur Erica recht geimpregneerd hout 100x180cm
  Tuindeur Erica recht geimpregneerd hout 100x180cm
  Aanbiedingsprijs € 70,25 Normale prijs € 73,95
 5. Tuindeur Hoogeveen recht geimpregneerd hout 100x180cm
  Tuindeur Hoogeveen recht geimpregneerd hout 100x180cm
  Aanbiedingsprijs € 70,73 Normale prijs € 74,45
 6. Tuinpoort / Tuindeur met schuifdeursysteem 130x195 cm hardhout
  Tuinpoort / Tuindeur met schuifdeursysteem 130x195 cm hardhout
  Aanbiedingsprijs € 475,16 Normale prijs € 527,95
 7. Tuinpoort / Tuindeur met schuifdeursysteem 130x195 cm Douglas
  Tuinpoort / Tuindeur met schuifdeursysteem 130x195 cm Douglas
  Aanbiedingsprijs € 373,46 Normale prijs € 414,95

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kies voor bijpassende tuindeuren bij uw schutting

Heeft u al een schutting staan in uw tuin? Of heeft u een nieuwe schutting op het oog? In beide situaties komt een houten tuindeur het best tot zijn recht wanneer deze naadloos aansluit bij de uitstraling van de schutting. Wij adviseren daarom ook om bij het uitzoeken van de tuindeur rekening te houden met de uiterlijke kenmerken van de schutting. Heeft uw schutting een specifieke kleur hout, of is deze in een bepaalde kleur gespoten? Dan helpen wij u graag bij het vinden van een tuindeur die dezelfde kenmerken heeft. Maar ook wanneer uw houten schutting van een bepaalde houtsoort is, vindt u bij Tuindomein gegarandeerd een bijpassende tuindeur in hetzelfde materiaal.

Waarom kiezen voor tuindeuren van Tuindomein.nl?

✓ Dé tuinhout specialist in Nederland en België

✓ Hoogwaardige kwaliteit & duurzaam hout

✓ Onverslaanbaar in service & prijs

✓ Ruimte keuze uit verschillende houtsoorten

✓ Tuindeuren met hoge levensduur

Mogelijkheden op het gebied van tuindeuren

In het assortiment van Tuindomein.nl vindt u tal van verschillende soorten en maten tuindeuren. Om in ieders wens te kunnen voorzien bieden we een brede keuze aan houtsoorten, stijlen, kleuren en andere uiterlijke kenmerken. Maar er zijn ook een aantal overeenkomsten tussen onze verschillende tuindeuren. Zo werken wij uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast kunt u ook kiezen voor tuindeuren met slot. Dit is ideaal wanneer u de tuindeur als achteringang wilt gebruiken, maar deze ook op ieder moment wilt kunnen afsluiten. Kortom: er zijn mogelijkheden genoeg wanneer we het hebben over houten tuindeuren!

Heeft u toch nog een specifieke vraag of kunt u bepaalde informatie niet vinden op onze website? Neem dan vrijblijvend contact op met de medewerkers van Tuindomein.nl. Wij helpen u graag verder met al uw vragen! U kunt ons telefonisch bereiken via (+31) 541 - 222580 of een e-mail sturen naar info@tuindomein.nl. In beide situaties streven wij ernaar om u zo spoedig mogelijk van een passend antwoord te voorzien.

Houten tuindeuren

Tuindeuren van hout zijn bij Tuindomein.nl verkrijgbaar in verschillende varianten en materialen. Heeft u al een hardhouten schutting? Dan adviseren wij om hierbij ook een tuindeur van dit materiaal te kiezen. Hetzelfde geldt wanneer uw schutting andere bepalende kenmerken heeft. Om de tuin in balans te houden kunt u het best kiezen voor een tuindeur die naadloos aansluit op het design van uw tuinscherm. In onze collectie bieden wij houten tuindeuren aan in de volgende houtsoorten:

 • Grenen (Midden-Europees)
 • Hardhout
 • Lariks / Douglas
 • Red Class Wood
 • Vuren (Midden-Europees)

Grenen (Midden-Europees)

De meeste tuindeuren in onze collectie zijn geproduceerd van grenenhout uit Midden-Europa, en dat is natuurlijk niet zonder goede reden. Deze houtsoort is erg populair om te gebruiken als tuinhout en leent zich dus ook perfect voor tuindeuren. Grenen staat bekend om de opvallende geelachtige kleur en een matige nerf die prachtig tot zijn recht komt in een houten tuindeur.

Hardhout

Een ander populair materiaal voor tuindeuren is hardhout. Eigenlijk is dit geen officiële houtsoort, maar een verzamelterm voor meerdere soorten hout die afkomstig zijn van loofbomen. Desondanks is hardhout een uitstekende keuze voor tuinhout. Met name omdat het onderhoudsvriendelijk en duurzaam hout is, is het erg geschikt om buiten te gebruiken.

Lariks / Douglas

De houtsoort Lariks / Douglas wordt vaak gekozen wanneer iemand op zoek is naar een relatief goedkope tuindeur. Dit houdt heeft een mooie, warme kleur die na verloop van tijd meer gaat neigen naar een grijze tint. Hierbij is het raadzaam om de tuindeuren tegelijkertijd met de schutting te plaatsen, om kleurverschil te voorkomen.

Red Class Wood

Gaat uw voorkeur uit naar duurzaamheid en vind u de specifieke kleur van douglas hout zo mooi? Dan is Red Class Wood dé optie voor u! Deze houtsoort gaat namelijk in verhouding tot wel 4x langer mee.

Vuren (Midden-Europees)

Tot slot bieden wij ook tuindeuren aan van vurenhout uit Midden-Europa. Deze houtsoort staat niet direct bekend om de hoge duurzaamheid, maar door het hout te impregneren wordt de levensduur wel aanzienlijk verlengd.

Vindt u het lastig om te bepalen voor welke houtsoort u het beste kunt kiezen? Of kunt u niet met 100% zekerheid zeggen van welk hout uw huidige schutting is gemaakt? Neem dan vrijblijvend contact op met de medewerkers van Tuindomein.nl. Zij helpen u graag verder met het maken van een beslissing, zodat u zeker weet dat u kiest voor de juiste tuindeuren.

Tuinhout behandelen

Veel van onze tuindeuren kunnen zonder behandeling jarenlang meegaan in de buitenlucht. Maar er zijn ook bepaalde houtsoorten waarbij het wel raadzaam is om deze te laten impregneren. Daarnaast bieden we ook tuindeuren aan die grijs of zwart zijn gespoten. Dus ook wanneer u een schutting in grijs of zwart heeft, vindt u bij Tuindomein.nl een tuindeur die hierop aansluit.

Druk geïmpregneerd

Eén van de behandelingen die we bij tuinhout kunnen uitvoeren is (ketel)druk impregneren. Hierbij wordt het hout voor de tuindeuren geplaatst in een grote ketel met impregneermiddel. Vervolgens wordt deze vacuüm getrokken, zodat het impregneermiddel als het ware in het hout wordt geperst. Hierdoor kan het middel tot diep in het hout doordringen om zo de levensduur aanzienlijk te verlengen.

Grijs of zwart gespoten

Naast het impregneren van hout, bieden we ook tuindeuren aan in het grijs of zwart gespoten. Naast de natuurlijke kleur van het hout, is het dus ook mogelijk om te kiezen voor een deur die zwart of grijs van kleur is. Hierdoor krijgt uw tuin direct een luxe en trendy uitstraling!

Onbehandeld

Kiest u voor een tuindeur van een duurzaam materiaal hout? En wilt u graag dat deze zijn natuurlijke houten kleur behoudt? Dan is het niet nodig om deze extra te behandelen. Bepaalde houtsoorten hebben van zichzelf al een zeer hoge duurzaamheid. En hierbij is het dus niet nodig om deze ook nog te laten impregneren.

Ontdek de service van Tuindomein.nl

Denkt u aan houten tuindeuren? Dan denkt u aan Tuindomein.nl! Wij zijn al bijna 20 jaar dé specialist op het gebied van tuinhout in Nederland en België. Of u nu op zoek bent naar tuinpalen, een schutting, blokhut met overkapping of tuindeuren: bij ons vindt u gegarandeerd waar u naar op zoek bent. Bekijk al onze mogelijkheden op het gebied van houten tuindeuren op onze website en gebruik de handige filters om een selectie te maken van alle producten die voldoen aan uw eisen en wensen. Heeft u bijvoorbeeld een specifieke voorkeur voor een bepaalde houtsoort, of wilt u graag een tuindeur met slot? Dan kunt u dit selecteren in de filters en vervolgens krijgt u een op maat gemaakt overzicht te zien van alle tuindeuren die hieraan voldoen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u er nog niet over uit welke tuindeur het beste overeenkomt met uw eisen en wensen? Of heeft u een vraag over één van onze producten? Raadpleeg dan één van onze medewerkers. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij voorzien u graag van de juiste informatie en advies op maat. U kunt ons op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur bereiken via het telefoonnummer (+31) 541 - 222580.

Wilt u liever een e-mail sturen, dan kan dat naar info@tuindomein.nl voor een algemene vraag. Heeft u een service gerelateerde vraag? Dan kunt u deze mailen naar klantenservice@tuindomein.nl. Tot slot kunt u met verkoop gerelateerde vragen bij ons terecht via verkoop@tuindomein.nl. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.