Een prachtige douglas overkapping in uw tuin

Een nieuwe douglas overkapping zou best wel eens het kroonjuweel en de finishing touch in uw tuin kunnen zijn. Natuurlijk zijn heel veel soorten overkappingen prachtig om te hebben. Voor veel mensen is een douglas overkapping echter nog nét wat mooier. Daar hebben mensen natuurlijk vaak hun redenen voor.

Producten 1-24 van 42

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat een overkapping van douglas hout zo gewild maakt

Een overkapping van douglas hout gooit eigenlijk op alle gebieden hoge ogen. Wanneer u kijkt naar de dingen die voor u bij een overkapping belangrijk zijn, voldoet douglas zeer waarschijnlijk aan alle eisen. Dat kan zeker niet van alle houtsoorten worden gezegd.

Allereerst is er de uitstraling. Want een overkapping moet natuurlijk mooi zijn en iets toevoegen aan uw tuin. De juiste houtsoort is dan zeer belangrijk. Douglas heeft een hele mooie en warme rood/bruine kleur. Veel mensen typeren deze uitstraling als luxe. Maar douglas verkleurt onder invloed van UV-straling. Uw douglas overkapping zal in de loop der jaren gaan verkleuren. Het hout wordt dan lichter van kleur. Sommige mensen vinden deze natuurlijke verandering prachtig. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan helpt het om te weten dat u het hout kunt behandelen. Er is bijvoorbeeld altijd een kleur beits die helemaal bij u past.

Een andere reden waarom douglas overkappingen zo in trek zijn, heeft te maken met de prijs/kwaliteitverhouding. Douglas, gemaakt van Europees hout, is een zeer harde houtsoort. Dit maakt een overkapping van douglas sterk en duurzaam. Het hout is niet zo hard als hardhout, maar komt hier dicht bij in de buurt, tegen een lagere prijs.

Een tuinhuis of schuur met douglas overkapping

Bent u op zoek naar een douglas overkapping met schuur, of wilt u een tuinhuis met overkapping van douglas? Dat kan uiteraard. In ons aanbod vindt u zeer veel overkappingen. Van losstaande douglas overkappingen tot overkappingen met gesloten achterwand of zijwand. En dus in combinatie met een tuinhuis, schuur of blokhut.

Altijd de perfecte douglas overkapping voor u

U leest het al: in het aanbod van Tuindomein is altijd de perfecte douglas overkapping voor u aanwezig. Met de juiste overkapping voor de tuin van douglas hout bent u gegarandeerd van jarenlang plezier. Wat is de perfecte douglas overkapping voor u? Kijk rustig rond in de webshop en bepaal uw voorkeuren door middel van de filters. Zo krijgt u direct de overkappingen te zien die bij uw wensen en eisen passen. Of u nu op zoek bent naar een compact exemplaar of een zeer riante overkapping van douglas waarmee u een volwaardig buitenverblijf realiseert: het is allemaal mogelijk. Wij houden rekening met zo veel mogelijk stijlen, wensen en budgetten.

 

Stel samen in de webshop of neem contact op bij vragen

In onze webshop stelt u zelf eenvoudig de perfecte overkapping van douglas hout samen. Per overkapping ziet u welke opties en extra’s mogelijk zijn. U configureert gemakkelijk uw ideale exemplaar. En komt u er niet uit? Geen nood. Voor hulp en vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien u met plezier van alle informatie die u nodig hebt.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.