Blokhut met veranda

Een houten blokhut met veranda. Ideaal voor als je geen keuze wilt maken

Waarom zou u kiezen tussen een overkapping en een blokhut? Een tuinhuis met veranda is een ideale combinatie. Lekker overdekt buiten zitten op de veranda, terwijl de houten blokhut de extra ruimte biedt die u wenst. Een stallingsruimte voor uw motor, fietsen, of de barbecue. Door de vele mogelijkheden kan de ruimte zelfs dienen als hobbyruimte of de gedroomde ‘man cave’. 

Tuinhuis met veranda; de ideale combinatie

Wanneer u zicht oriënteert vóór aanschaf is het uiteraard belangrijk om een goed beeld te hebben van de beschikbare ruimte. Natuurlijk om deze ruimte bij plaatsing optimaal te benutten, maar ook om een goede verdeling te maken tussen blokhut en overkapping. Gebruikt u de blokhut als stallingsruimte voor fietsen, dan vraagt dat nu eenmaal meer ruimte dan voor het opbergen van een set tuinkussens. En wanneer u de overkapping alleen gebruikt voor opslag van haardhout, is minder ruimte nodig dan wanneer u op de veranda een loungeset plaatst. Door de vele mogelijkheden van hout en de variabele maat van de overkapping, is altijd de blokhut met veranda te vinden die aansluit bij uw wensen.

Bij Tuindomein.nl vindt u een zeer groot aanbod tuinhuizen met veranda. In verschillende modellen, maten en houtsoorten. Blokhutten met overkapping voor uw tuin koopt u eenvoudig en goedkoop bij Tuindomein!

De rest van het artikel leest u onder de producten.

De voordelen van hout als basismateriaal

Een houten tuinhuis is een duurzame keuze. Hout is immers onderhoudsarm en hierdoor goed voor veel jaren tuinplezier. Een uitvoering van hardhout of grenen, vuren, lariks of Douglas is uitstekend in staat om alle weersomstandigheden te trotseren. Dat geldt zeker wanneer het geïmpregneerd hout betreft. Door hout te impregneren onder druk of in een dompelbak wordt een langere levensduur verkregen. En als uw plan is op de veranda een vuurtafel te plaatsen, dan is het goed te weten dat hout niet licht ontvlambaar is. Kiest u voor hout in een onbehandelde uitvoering, dan vraagt dat wel onderhoud. Door het hout te schilderen of te beitsen verlengt u de levensduur.

Grote keuze voor alle smaken en budgetten

Als de basisopstelling van de blokhut en de veranda zijn bepaald, kunt u nadenken over de afwerking. Of u kiest voor een robuuste, fijnbezaagde – of glad geschaafde uitvoering is vooral een keuze van smaak. Dat geldt ook voor de keuze van het daktype. De blokhut met overkapping kan immers op verschillende manieren worden uitgevoerd. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zadeldak, piramide dak of lessenaarsdak constructie. Ook de kapschuur is modern. Er zijn veel mogelijkheden om de blokhut met veranda te laten aansluiten op de bestaande woning en uw budget.

Contact opnemen of advies nodig?

Overweegt u een blokhut met veranda te kopen, dan bent u bij Tuindomein aan het juiste adres. Op onze website bieden wij een goed beeld van de vele mogelijkheden. We adviseren u graag bij uw uiteindelijke keuze.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.