Prachtige vlonders voor in uw tuin of balkon

Vlonders zijn een prachtige manier om uw terras van extra uitstraling te voorzien. Een terras aanleggen kan op diverse manieren. Eén van de eerste keuzes die u maakt, is welke soort tegel u wilt leggen. Bent u op zoek naar prachtige houten vlonders, dan bent u bij Tuindomein aan het juiste adres.

Houten vlonders in uw tuin zorgen voor een prachtig, natuurlijk en sierlijk terras. Maar vlonders zijn niet alleen geschikt voor uw tuin. Ook op een balkon kunnen zij prachtig tot hun recht komen. Met de juiste vlonders op uw balkon maakt u van uw balkon een heerlijke en sfeervolle plek om buiten te genieten. Ze voegen een hoop uitstraling toe ten opzichte van de vaak nogal saaie standaard tegels.

Heeft u een tuin, dan zijn vlonders niet voorbehouden aan uw terras. Ze kunnen op meerdere plekken in uw tuin gebruikt worden. Wat dacht u van aanleg rondom een vijver, bijvoorbeeld? Wat uw project ook is: wij hebben altijd precies de vlondertegels in ons assortiment die u zoekt.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kies de vlonders die bij u passen

Tuindomein geeft u de gelegenheid om de vlonders te kiezen die bij u passen. Naar wat voor vorm bent u op zoek? Met rechte houten tuintegels creëert u een rustige vlonder. Hierbij bepaalt u zelf of u de nadruk legt op de breedte of de diepte. Bent u op zoek naar iets bijzonders? Denk dan eens aan een prachtige ronde houten vlonder of een houten tegel met diagonaal patroon. Overigens kunt u er bij vierkante vlonders natuurlijk altijd voor kiezen om tegels in gevarieerde richtingen te plaatsen. Zo creëert u zelf naar wens een patroon.

Houten vlonders of WPC tuintegels

Veel mensen zijn gecharmeerd van houten vlonders. Bij ons kunt u terecht voor goedkope houten vlonders. Deze zijn uiteraard FSC-gecertificeerd en bovendien geïmpregneerd zodat zij langer mooi blijven. Zoekt u houten vlonders van topkwaliteit, dan bieden wij u onder andere prachtige hardhouten vlonders en grenen vlonders. Al onze houten vlonders zijn van hoge kwaliteit en duurzaam gekapt hout.

Maar puur hout is niet het enige materiaal. Bent u al bekend met WPC? WPC staat voor “Wood Polymer Composite”. Dit is een vlonder van houtcomposiet. De tegel is gemaakt van geperst hout gemengd met thermoplastisch kunststof. Deze tegels combineren de warme, natuurlijke uitstraling van hout met het onderhoudsvriendelijke karakter van kunststof.

Enkele van deze vlonders zijn ook verkrijgbaar met een handig kunststof kliksysteem. Zo wordt het zelf aanleggen van uw nieuwe vlonder zeer gemakkelijk. Ook als u nog geen ervaring hebt. Denk er wel om dat u als bodem voor uw vlonders stevig (antiwortel) doek gebruikt. Zo zorgt u ervoor dat er geen onkruid of wortels door de openingen en naden tussen de tegels gaat groeien.

Koop uw favoriete vlonders in onze webshop

Neem rustig de tijd om de vlonders in onze webshop te bekijken. Op de productpagina van uw keuze vindt u foto’s, beschrijvingen en specificaties die u helpen om de juiste keuze te maken. Heeft u een vraag? Dat is geen enkel probleem. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.