Boombank

Boombanken kopen bij Tuindomein

Bent u de trotse eigenaar van een eigen boom in uw tuin? Maak daar dan handig gebruik van door een boombankje er omheen te plaatsen. Zo heeft u makkelijk en snel een koele schaduwplek om lekker te genieten van het buitenleven. Onze boombanken zijn allemaal gemaakt van hout en worden zo goedkoop mogelijk aangeboden. U kunt kiezen uit geïmpregneerd grenen, hardhout of teakhout. Er zijn verschillende maten voor de binnendiameter, dus er is voor bijna elke boom een passend model te vinden. Alle boombanken hebben een zithoogte van 46 cm en worden geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bent u op zoek naar een sfeervol item voor in uw tuin? Wat dacht u van een boombank? Een bankje om een boom heeft iets romantisch en idyllisch; tegenwoordig ziet u ze steeds meer in tuinen. Op een boombank kunt u heerlijk in de schaduw van uw boom zitten op warme zomerdagen, terwijl u geniet van een prachtig uitzicht. Omdat de boombank rondom een boom wordt geplaatst heeft u aan alle kanten zitplaatsen. In dit artikel vertellen we u meer over de boombank; waar het idee oorspronkelijk vandaan komt, waar u rekening mee moet houden als u een boombank aan wilt schaffen en hoe u deze heel gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten.

Bankje rond boom; een zuidelijke ambiance in uw eigen tuin

Vooral in het zuiden van Europa komt u regelmatig boombanken tegen op de dorpspleinen. Het is de ideale plek om een praatje te maken met de dorpsbewoners. Ook in uw tuin kan een boombank een centrale plek innemen. U kunt er lekker nagenieten van een zomerse dag, samen met vrienden of met uw gezin. Ziet u zich al zitten? In de ochtend genieten van een kopje koffie terwijl de zon opkomt, of op een warme zomeravond onder het genot van een glaasje wijn? Boombanken kunt u kopen in verschillende soorten. Zo kunt u kiezen tussen verschillende soorten hout en of u een boombank wilt met of zonder rugleuning. Wilt u het extra comfortabel maken op uw bankje om de boom? Dan kunt u er heerlijke kussens opleggen. Zo zit u extra lekker op uw boombank. Onze boombanken zijn voorzien van een rugleuning; dit zorgt voor extra zitgemak.

Bankje om boom; zelfs mogelijk in een kleine tuin

Een bankje rond een boom; vindt u dit ook zo’n romantisch idee? Zelfs als u geen boom in uw tuin heeft kunt u gebruik maken van een boombank. De boombank staat namelijk ook heel erg mooi om een hoge robuuste bak met planten. Dus zelfs als u een kleine tuin heeft zou u een boombankje kunnen plaatsen. En wist u dat een boombank plaatsen zeer eenvoudig is? Onze bouwpakketten bestaan uit meerdere delen die u zelf heel gemakkelijk om een boom kunt plaatsen. Tegenwoordig zijn boombanken een populaire manier om lekker buiten te zitten en te ontspannen. Niet alleen zijn ze comfortabel, ze zijn ook nog eens duurzaam en stijlvol.

Boombank rond

Wist u dat de boombank een lange en rijke geschiedenis heeft? Vroeger was het gebruikelijk om banken onder bomen te plaatsen, omdat er parken en tuinen gecreëerd werden voor ontspanning en recreatie. Boombanken werden in de Renaissance gezien als een belangrijk onderdeel van formele tuinen. Niet alleen is een boombank een mooi element in uw tuin, het plaatsen van een bankje rond een boom is ook nog eens een zeer comfortabele plek waar u heerlijk kunt genieten en ontspannen.

Boombank bouwpakket

Als u de trotse eigenaar bent van een prachtige boom in uw tuin, dan kunt u hier handig gebruik van maken door er een boombank omheen te plaatsen. U creëert hiermee direct een koele schaduwplek, waar u heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Onze boombanken zijn gemaakt van verschillende soorten hout; u kunt kiezen uit geïmpregneerd grenen, hardhout of teakhout. Er zijn verschillende maten voor de binnendiameter, dus er is voor bijna elke boom een passend model te vinden. Alle boombanken hebben een zithoogte van 46 cm en worden geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. Als u een boombank bij ons besteld krijgt u een bouwpakket toegestuurd. U kunt de boombank dan heel eenvoudig zelf in elkaar zetten.

Hoe kiest u de juiste boombank voor uw tuin?

Wilt u een boombank bestellen voor uw tuin? Hou dan rekening met de volgende factoren:

  • Kies een materiaal dat past bij de stijl van uw tuin en uw persoonlijke smaak;
  • Kies een formaat dat geschikt is voor het aantal personen dat er op moet kunnen zitten;
  • Heeft u meerdere bomen in uw tuin? Kies dan voor een plek die gemakkelijk toegankelijk is en voldoende schaduw biedt;
  • Kies voor een boombank waar u weinig onderhoud aan heeft en daarnaast makkelijk te onderhouden is.

Boombank bestellen bij Tuindomein

We hebben u in dit artikel uitgebreide informatie gegeven over boombanken. U weet waar de boombank oorspronkelijk vandaan komt en wat voor verschillende boombanken er zijn. Heeft u een boombank gevonden die perfect aansluit bij uw wensen? Dan kunt u deze heel gemakkelijk bestellen op onze website. Wij leveren de boombank bij u thuis af zodat u deze zelf kunt plaatsen. Het monteren van onze producten is niet heel lastig. Op onze website kunt u tips vinden die u daarbij kunnen helpen. Komt u er niet uit of heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan vooral contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en helpen u zoeken naar de beste oplossing.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.