Picknicktafels

Ruim assortiment picknicktafels

Een voordelige en leuke manier om in één keer een complete tuinset te hebben is een picknicktafel. Picknicktafels zijn er tegenwoordig in allerlei uitvoeringen en houtsoorten. Er zijn zelfs picknicktafels die gedeeltelijk in te klappen zijn. En wat dacht u van een vierkant of zelfs een ronde variant! We hebben natuurlijk ook aan de kleintjes gedacht. Zij kunnen lekker bijkomen aan één van onze kinderpicknicktafels. Er is keus uit een kleurrijke hardhouten tafel en een geïmpregneerd grenen kindertafel. Kijkt u bij het bestellen van een picknicktafel ook eens naar onze handige en functionele schaduwdoeken!

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een picknicktafel is een geweldige aanwinst voor iedere tuin. Niet alleen is het een praktische keuze, het is ook een gezellige en stijlvolle plek om met het gezin te genieten van maaltijden en bijeenkomsten in de buitenlucht. Wat zijn de voordelen van een picknicktafel in de tuin? Is een picknicktafel kindvriendelijk? En kun je een picknicktafel ook inklappen? In dit artikel leest u er meer over.

Voordelen van een picknicktafel in de tuin

Er zijn enorm veel voordelen verbonden aan het hebben van een picknicktafel in uw tuin. Het is allereerst een ideale plek om met het gezin te genieten van een ontbijt, lunch of diner in de buitenlucht. Er kunnen meerdere personen zitten aan een picknicktafel, u kunt dus gemakkelijk vrienden en familie uitnodigen voor een borrel op een warme zomeravond. Wilt u liever alleen genieten van een rustige plek in uw tuin? Dan is de picknicktafel de ideale plek om een boek te lezen of te genieten van de opkomende zon onder het genot van een kopje koffie. Duurzaamheid is een ander belangrijk voordeel van de picknicktafel. Als de picknicktafel goed gemaakt is kan deze jarenlang meegaan en is deze bestendig tegen weersinvloeden. U hoeft dus niet elk jaar een nieuwe tafel aan te schaffen. Ook qua onderhoud vergt een picknicktafel minder van uw tijd dan andere tuintafels. Afhankelijk van het seizoen en het weer kan een picknicktafel gemakkelijk verschoven worden naar een ander gedeelte in de tuin.

Inklapbare picknicktafels

Heeft u niet zoveel ruimte in de tuin? Dan is een picknicktafel inklapbaar een prima oplossing. Een inklapbare picknicktafel is licht in gewicht en is gemakkelijk op te bergen. Daarnaast zijn ze ook nog eens goedkoop in aanschaf. Ideaal als u bijvoorbeeld een feestje heeft of wanneer u de picknicktafel in de winter liever opbergt.

Picknicktafel rond

Een ronde picknicktafel geeft een heel ander gevoel dan een rechthoekige picknicktafel. Het voelt heel gezellig om aan een ronde tafel te zitten en het geeft een heel open sfeer. U kunt met iedereen aan de tafel praten en dit geeft een heel ander gevoel dan wanneer u aan een rechthoekige tafel zou zitten. Andere voordelen van een ronde picknicktafel zijn:

Meer gezelligheid

Aan een ronde tafel zit iedereen naar elkaar gericht. Dit zorgt ervoor dat er meer oogcontact mogelijk is en dat mensen makkelijker met elkaar kunnen praten. Tijdens feestjes en barbecues geeft dit een open en gezellige sfeer.

Meer zitplaatsen

Een ronde tafel heeft geen hoeken en dit betekent dat er meerdere zitjes rondom te tafel geplaatst kunnen worden. Aan een ronde picknicktafel kunnen meer mensen zitten dan aan een rechthoekige tafel van gelijke grootte.

Het is veiliger

Een ronde tafel heeft geen scherpe hoeken. Dit verkleint de kans op ongelukken, helemaal als u kinderen heeft. <h3 Een ronde tafel kan er esthetisch aantrekkelijk uitzien en past mogelijk beter bij de stijl van een tuin of terras dan een rechthoekige of vierkante tafel.

Geschikt voor verschillende activiteiten

U kunt een ronde picknicktafel gebruiken voor enorm veel activiteiten, bijvoorbeeld spelletjes, eten, werken of spelen. Niemand zit aan het einde van de tafel, dus er is voldoende ruimte om vrij te bewegen en samen te werken aan bijvoorbeeld een project.

Picknicktafel kind

Bent u graag buiten met het hele gezin of uw familie? Dan mag een kinderpicknicktafel niet ontbreken in uw tuin. Terwijl de kinderen zich vermaken aan hun kleine picknicktafel, hebben de volwassenen voldoende ruimte om lekker bij te kletsen aan hun eigen tafel. Een picknicktafel kind is ook handig om te gebruiken wanneer er geknutseld of geschilderd wordt, of wanneer uw kinderen een spelletje willen spelen. De picknicktafel is speciaal ontworpen voor kinderen en dus geheel veilig. U kunt uw kinderen zorgeloos hun gang laten gaan.

Picknicktafel kopen bij Tuindomein

Of u nu op zoek bent naar een ronde picknicktafel, een picknicktafel inklapbaar of een kinderpicknicktafel, bij Tuindomein bent u aan het juiste adres. Een picknicktafel is een geweldige aanwinst voor iedere tuin. Aan een picknicktafel kunt u in uw eentje genieten van een kopje koffie terwijl u de krant leest, in het weekend met het gehele gezin buiten ontbijten of op een warme zomeravond lekker borrelen met uw vrienden. Heeft u een picknicktafel gevonden die perfect aansluit bij uw wensen? Dan kunt u deze heel gemakkelijk bestellen op onze website. Wij leveren de picknicktafel bij u thuis af zodat u deze zelf kunt plaatsen. Het monteren van onze producten is niet heel lastig. Op onze website kunt u tips vinden die u daarbij kunnen helpen. Komt u er niet uit of heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan vooral contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en helpen u zoeken naar de beste oplossing.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Copyright © Tuindomein. Alle rechten voorbehouden.