Damwand Geïmpregneerd Grenen Hout 4.0x17.0x300 cm

Art.nr. P006444
Sterke en Duurzame Damwandprofielen voor Elke Buitenruimte
Afmeting 4x17x300cm
Materiaal Grenen hout - midden europees
Merk Tuindeco

Ontdek de veelzijdigheid en robuustheid van onze damwandprofielen, vervaardigd uit hoogwaardig Midden Europees Grenenhout. Deze profielen zijn speciaal ontworpen om een duurzame en esthetische oplossing te bieden voor damwanden, schuttingen, en andere tuinconstructies. Met hun superieure kwaliteit en duurzaamheid zijn ze de ideale keuze voor zowel particuliere als commerciële projecten.

Ongeëvenaarde Kwaliteit en Duurzaamheid

Onze damwandprofielen zijn onder hoge druk geïmpregneerd en verduurzaamd, waardoor ze bestand zijn tegen de meest veeleisende weersomstandigheden. Het gebruikte Grenenhout, bekend om zijn grove structuur, rijke vlammen, en karakteristieke grote noesten, biedt niet alleen een natuurlijke schoonheid maar ook een ongekende levensduur. De planken zijn glad geschaafd en kunstmatig gedroogd, met een veer- en groefontwerp voor een eenvoudige en stevige montage.

Flexibiliteit in Ontwerp en Toepassing

Met een standaardlengte van 300 cm, een plankbreedte van 17 cm, en een dikte van 4 cm, bieden onze damwandprofielen een werkende breedte van 15 cm, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om een stevige damwand, een sfeervolle schutting of een andere vorm van tuinafscheiding; deze profielen leveren uitstekende prestaties en esthetiek.

Duurzaamheid Ontmoet Voordeligheid

In lijn met ons streven naar duurzaamheid beschikken onze damwandprofielen over het PEFC-keurmerk, wat garandeert dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Tegelijkertijd bieden we deze hoogwaardige profielen aan tegen zeer concurrerende prijzen, wat ze een uitstekende keuze maakt voor projecten met een beperkt budget.

Snel en Betrouwbaar

We begrijpen het belang van efficiëntie bij de realisatie van uw projecten. Daarom zorgen we voor een snelle levering van onze damwandprofielen in Nederland en België, zodat u zonder vertraging aan de slag kunt.

Kies voor onze damwandprofielen voor een combinatie van duurzaamheid, schoonheid, en functionaliteit in uw buitenruimte. Ontdek nu het verschil in kwaliteit en waarde. Een damwand is een grond- en/of waterkerende constructie, die bestaat uit een verticaal in de grond geplaatste wand De wand bestaat uit losse planken die door middel van een messing- en groefverbinding met elkaar zijn verbonden

Productnaam Damwand Geïmpregneerd Grenen Hout 4.0x17.0x300 cm
EAN nummer 8715815002294
Afmeting 4x17x300cm
Werkende breedte 15cm
Houtdikte 40mm
Afwerking Glad geschaafd
Materiaal Grenen hout - midden europees
Behandeling Geïmpregneerd
Levensduur klasse Klasse 3 - 4
Keurmerk PEFC
Merk Tuindeco

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Piketpaal Tuinpaal hardhout 4x4cm - Klasse 1
Diverse lengtes

Vanaf € 1,44

Azobe palen hardhout 6x6cm
Diverse lengtes

Vanaf € 4,50

Tuinpaal Hardhout 7x7cm - Klasse 1
Diverse lengtes

Vanaf € 16,15

Tuinpaal hardhout Azobe 6.5x6.5cm
Diverse lengtes

Vanaf € 9,15

Tuinpaal hardhout Azobe 8.5x8.5cm
Diverse lengtes

Vanaf € 23,36

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Blokhutprofiel Geïmpregneerd Grenen Hout 2.8x12.7cm
Diverse lengtes

Vanaf € 5,72

Douglas Blokhutprofiel Stapelprofiel 2.8x14.5cm
Diverse lengtes

Vanaf € 7,84

Blokhutprofiel NE Vuren Grijs Geïmpregneerd 2.8x12.1cm
Diverse lengtes

Vanaf € 6,71

Blokhutprofiel NE Vuren Zwart Geimpregneerd 2.8x12.1cm
Diverse lengtes

Vanaf € 6,85

Blokhutprofiel / Blokhutdelen Red Class Wood 2.8x14.5 cm
Diverse lengtes

Vanaf € 7,07

Douglas Blokhutprofiel Stapelprofiel 2.8x19.5cm
Diverse lengtes

Vanaf € 20,95