Gaaselement met hardhouten kader 90 x 180 cm

Art.nr. P021678
Afmeting 90 x 180 cm
Materiaal Hardhout
Merk Tuindeco

Stalen gaaselement met hardhouten kader 90x180 cm

Onvergelijkbare Kwaliteit en Duurzaamheid

Ontdek de perfecte combinatie van natuurlijke sterkte en industriële robuustheid met onze gaaselementen, omlijst door een hardhouten kader. Dit hoogwaardige product is het resultaat van zorgvuldig geselecteerd robuust hardhout in combinatie met stevig gegalvaniseerd gaas, ontworpen om te voldoen aan de eisen van zowel esthetiek als functionaliteit. Het kader, met een indrukwekkende dikte van 4.4x6.8 cm, biedt een solide basis die de tijd zal trotseren, terwijl het gegalvaniseerde gaas, met een maaswijdte van 7.5 cm en een draaddikte van 3.8 mm, optimale bescherming en duurzaamheid garandeert.

Geleverd in Nederland en België

Wij begrijpen het belang van gemak en efficiëntie. Daarom worden onze gaaselementen met hardhouten kader niet alleen lokaal geproduceerd, maar ook geleverd in heel Nederland en België. Dit zorgt voor een snelle en betrouwbare levering direct aan uw deur, zodat u zonder vertraging kunt beginnen met uw project. Of u nu een particulier bent die zijn tuin een make-over wilt geven, of een professional die op zoek is naar hoogwaardige materialen voor een project, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Deze gaaselementen zijn de ideale keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek. Ze zijn perfect geschikt voor diverse toepassingen, zoals tuinafscheidingen, dierenverblijven, of zelfs decoratieve elementen in uw buitenruimte. Met onze producten kiest u voor een investering die niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst zijn waarde behoudt.

Kies voor de ongeëvenaarde kwaliteit van onze gaaselementen met hardhouten kader en geef uw project een solide, duurzame en esthetisch aantrekkelijke basis. Bestel nu en ervaar het verschil.

Productnaam Gaaselement met hardhouten kader 90 x 180 cm
EAN nummer 8715815012521
Afmeting 90 x 180 cm
Afmeting kader 4.4 x 6.8 cm
Extra informatie Maaswijdte: 7.5x7.5cm
Draad: 3.8mm gegalvaniseerd
Materiaal Hardhout
Afwerking Glad geschaafd
Behandeling Onbehandeld
Keurmerk Indonesian Legal Wood
Merk Tuindeco
Model Recht

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Afdeklat 3-planks hardhout piramide 3.5x8.8x180cm
Speciale prijs € 20,85 Normale prijs € 21,95
Afdeklat voor rechte en toog tuinschermen hardhout 183cm
Speciale prijs € 10,40 Normale prijs € 10,95
Schermsteun geel verzinkt - per stuk
€ 0,40
Schermsteun RVS - per stuk
€ 1,45
L-Beslag verbindingshoekjes 30x30mm
€ 0,75
L-Beslag verbindingshoekjes 40x40mm
€ 1,05
Tuinpaal hardhout Azobe 8.5x8.5cm
Diverse lengtes

Vanaf € 23,36

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Gaaselement met geimpregneerd houten kader
Diverse afmetingen

Vanaf € 35,96

Gaaselement met robuust geimpregneerd kader
Diverse afmetingen

Vanaf € 53,15

Gaaselement met robuust Douglas kader
Diverse afmetingen

Vanaf € 57,90