Timmerhout Regel Hardhout 4x9cm - Klasse 1

Art.nr. P019081_vz
Robuuste Hardhouten Constructiebalken voor Tuinprojecten
Afmeting 4x9cm
Materiaal Hardhout
Merk Tuindeco

Gegroepeerde productitems

Ontdek de ongeëvenaarde kracht en duurzaamheid van onze hardhouten constructiebalken, perfect voor het realiseren van uw tuinconstructies en bouwprojecten. Met een afmeting van 4x9 cm biedt dit tuinhout een stevige basis voor pergola's, schuttingen, en andere tuinstructuren.

Natuurlijke Schoonheid en Uitzonderlijke Duurzaamheid

Ons hardhout valt in duurzaamheidsklasse 1, wat betekent dat het een van de meest weerbestendige houtsoorten is die er bestaan. De balken zijn onbehandeld en ongeschaafd, wat hen een natuurlijk, ruw uiterlijk geeft dat naadloos in elke tuinomgeving past. Door de fijnbezaagde afwerking zijn de balken scherpkantig en behouden ze hun robuuste karakter.

Deze constructiebalken zijn niet alleen sterk maar hebben ook een lange levensduur. Het hardhout is bestand tegen diverse weersomstandigheden en zal, indien onbehandeld, prachtig vergrijzen over de tijd. Voor wie de oorspronkelijke kleur langer wil behouden, is het mogelijk om het hout te behandelen met beits of olie, alhoewel dit niet noodzakelijk is voor het behoud van de kwaliteit.

Geschikt voor tal van projecten, van kleine aanpassingen tot grote constructies, zijn deze hardhouten balken een betrouwbare keuze voor elke doe-het-zelver of professionele bouwer. Of u nu een nieuwe tuinschuur plant, een speelplaats voor kinderen wilt maken of gewoon een stevige tuinbank nodig hebt, onze balken bieden de stevigheid en duurzaamheid die u nodig hebt.

Wij garanderen snelle levering in Nederland en België, zodat u direct kunt beginnen met uw projecten. Kies voor onze hardhouten constructiebalken en ervaar de perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid en langdurige prestaties in uw tuin!

Lengtes: 300 cm

ProductnaamTimmerhout Regel Hardhout 4x9cm - Klasse 1
Afmeting4x9cm
Houtdikte40mm
AfwerkingOngeschaafd
MateriaalHardhout
BehandelingOnbehandeld
Levensduur klasseKlasse 1 - 2
MerkTuindeco

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Balk - Ligger Hardhout 5x10cm - Klasse 1
Diverse lengtes

Vanaf € 17,40

Balk - Ligger Hardhout 5x15cm - Klasse 1
Diverse lengtes

Vanaf € 27,10

Balk - Ligger Hardhout 5x20cm - Klasse 1
Diverse lengtes

Vanaf € 35,85

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Timmerhout Regel Hardhout 4.4x6.8cm
Diverse lengtes

Vanaf € 22,03

Timmerhout Regel Hardhout 4.4x8.8cm
Diverse lengtes

Vanaf € 28,47

Timmerhout - Ligger - Balk Hardhout 4.4x14.5cm
Diverse lengtes

Vanaf € 49,63

Constructiebalken Timmerhout Hardhout 4x20cm
Diverse lengtes

Vanaf € 26,95