Tuinkast hardhout Montevideo 145x65x185cm

Art.nr. K064794
Credit Click
Of betaal € 17,60 p/m
Mooie hardhouten tuinkast voor het opbergen van uw tuingereedschap! Deze tuinkast is met zijn luxe uitstraling een aanwinst voor elke tuin!   Afmetingen: B145 cm x D65 cm x H173/185 cm Houtsoort: hardhout Daktype: lessenaarsdak Wanddikte: 16mm Inclusief vloer: ja Dakbedekking: dakleer inbegrepen Bevestigingsmaterialen: inclusief   Robuuste hardhouten tuinkast met dubbele deur wordt geleverd in een geoliede uitvoering.
Afmeting B145xD65xH173/185cm
Materiaal Mahonie
Merk Tuindeco

U bent op zoek naar een duurzame en stijlvolle oplossing om al uw tuingereedschap en accessoires netjes op te bergen? Deze Montevideo hardhouten tuinkast is een uitstekende keuze. Met zijn afmetingen van B145xD65xH185cm biedt deze tuinkast voldoende ruimte om al je spullen op te bergen, terwijl het compacte formaat er tegelijk voor zorgt dat de kast niet te veel ruimte in beslag neemt.

De Montevideo tuinkast is gemaakt van hoogwaardig hardhout en is daardoor bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat de kast er niet alleen mooi uitziet, maar ook jarenlang mee kan gaan. Voor maximale levensduur en helpen voorkomen van kromtrekken, is het nodig de kast met regelmaat in de olie te zetten. Om u te helpen is de tuinkast al 1x geolied als hij wordt geleverd.

De kast heeft een prachtig design en is voorzien van een handige dubbele openslaande deuren en een schuin lessenaars dak dat ervoor zorgt dat regenwater gemakkelijk kan weglopen. Het hoogste punt van het dak is 185cm aan de achterkant, dit loopt schuin af naar voren tot een hoogte van ca. 173cm. Dankzij het natuurlijke materiaal en de neutrale kleur past de kast perfect in vrijwel elke tuin of buitenruimte.

Kortom, met de Montevideo hardhouten tuinkast investeer je in een kwalitatief hoogwaardig product dat niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je tuin vormt. Mocht u toch op zoek zijn naar een kast voor een iets lager budget, dan hebben we de tuinkast Bayern voor u. Deze tuinkast is praktisch hetzelfde alleen gemaakt van een voordeliger geïmpregneerd hout.

Productnaam Tuinkast hardhout Montevideo 145x65x185cm
EAN nummer 8715815005721
Binnenmaat B140xD60cm (ca.)
Afmeting B145xD65xH173/185cm
Keurmerk Indonesian Legal Wood
Merk Tuindeco
Extra informatie indeling kast zonder legplanken / dakleer bij voorkeur aanbrengen met bitumenkit
Voor onderhoud van deze kast dient u direct na montage en hierna regelmatig te behandelen met hardhoutolie voor het behoud van de kast en kromtrekken / krimping te verminderen.
De garantie op dit product bedraagt 1 jaar.
Bevestigingsmaterialen inclusief
Dakbedekking dakleer
Materiaal Mahonie