Tuindeur Hoogeveen geïmpregneerd 100x180cm

Art.nr. P021625
Hoogeveen Tuindeur: Grenenhout Met Een Groen Hart
Afmeting 180x100cm
Materiaal Grenen hout - midden europees
Merk Tuindeco

De Hoogeveen Tuinpoort vertegenwoordigt het toppunt van duurzaam tuinieren en buitenleven. Gemaakt van hoogwaardig, geïmpregneerd grenenhout, is deze poort ontworpen om zowel milieubewust als functioneel te zijn. De combinatie van traditionele technieken met moderne duurzaamheidsnormen maakt dit de perfecte keuze voor elke tuin.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Onze Hoogeveen poort is gebouwd om te blijven. Met een houtdikte van 1.6 cm en planken van 1.6x14 cm, vastgezet met roestvrijstalen schroeven, biedt het een ongeëvenaarde sterkte en weerstand tegen de elementen. Het hout is zorgvuldig geïmpregneerd, wat zorgt voor een langere levensduur en minder onderhoud vereist. Bovendien bevestigt het FSC Keurmerk dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, wat bijdraagt aan de bescherming van onze planeet.

Speciale Aanbieding en Verantwoordelijkheid

Elke Hoogeveen tuindeur is glad geschaafd voor een strakke afwerking, en met de afmetingen van 100x180 cm past het naadloos in vrijwel elk tuinontwerp. Deze poort is niet alleen een duurzame keuze maar komt ook met een speciale aanbieding, waardoor het een slimme investering is voor de toekomst van uw tuin en de wereld.

Kies voor de Hoogeveen tuindeur en geef uw tuin een duurzame, functionele en stijlvolle toegangspunt. Met zijn lange levensduur en de zekerheid van een verantwoorde herkomst, vertegenwoordigt deze poort het beste van beide werelden: duurzaamheid en esthetiek zonder compromis.

Het plaatsen van dit toegangspoort voor de tuin kunt u doen door middel van betonpalen, of in combinatie met (hard)houten palen.

Zoekt u toch net iets anders, bijvoorbeeld een andere afmeting, model of houtsoort. Kijk dan eens tussen ons zeer ruime assortiment tuinschermen!

Hier de pagina voor Hang- en sluitwerk en toebehoren van Tuindeuren en Tuinpoorten. Onbehandeld hardhout zal na verloop van tijd vergrijzen. Dit kan worden vertraagd door het hout te behandelen met hardhout olie.

Komt u er nog niet helemaal uit, of twijfelt u over de keuze? Neem contact met ons op, dan zal een van onze experts u graag helpen!

ProductnaamTuindeur Hoogeveen geïmpregneerd 100x180cm
EAN nummer8715815000801
Afmeting180x100cm
Extra informatieAfmeting planken: D1.6xB14.0cm
MateriaalGrenen hout - midden europees
Montage plankenRVS geschroefd
AfwerkingGlad geschaafd
BehandelingGeïmpregneerd
KeurmerkPEFC
MerkTuindeco
Houtdikte16mm
ModelRecht

Gerelateerde producten

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Deur kozijn met kader en aanslag lat H180-210cm x B90-150cm
Speciale prijs € 23,70 Normale prijs € 24,95
Boerenklinkstel tuindeur poort sluiting
€ 8,55
Kelderbandslot metaal inbouw opbouw slot tuindeur
€ 10,95
Duimheng verzinkt
Diverse lengtes

Vanaf € 9,45

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Tuindeur Erica geïmpregneerd 100x180cm
Speciale prijs € 68,55 Normale prijs € 69,95
Schuttingdeur Tuinpoort Solide geïmpregneerd
Diverse afmetingen

Vanaf € 107,30

Schuttingdeur Tuindeur Privacy geimpregneerd met stalen frame
Diverse afmetingen

Vanaf € 156,70

Schuttingdeur Tuindeur Privacy Douglas met stalen frame
Diverse afmetingen

Vanaf € 181,30

Schuttingdeur Tuindeur Privacy Red Class Wood met stalen frame
Diverse afmetingen

Vanaf € 160,50