Zakelijk bestellen bij Tuindomein

Welkom bij Tuindomein, uw partner voor alle tuinhout geralateerde producten. Als toegewijde leverancier begrijpen we dat zakelijke klanten unieke eisen en wensen kunnen hebben. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment hoogwaardige tuinproducten, speciaal ontworpen om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen.

Zakelijke partners van Tuindomein

Onze webshop is uw one-stop-bestemming voor het bestellen van meerdere producten die uw zakelijke tuinprojecten tot leven brengen. Of u nu op zoek bent naar tuinhout, blokhutten, overkappingen, speeltoestellen of andere tuinproducten: u vindt het allemaal bij Tuindomein.

Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt het eenvoudig om de benodigde materialen te selecteren en uw bestelling te plaatsen.

Voordelen voor Zakelijke Klanten

Eenvoudig bestellen en factureren:
Bestel en betaal gemakkelijk via onze webshop en ontvang uw factuur direct in uw mailbox. Het eenvoudige bestelproces bespaart u tijd, zodat u zich kunt concentreren op uw hoofdwerkzaamheden. Betaling op factuur achteraf is niet mogelijk.

Gespreid betalen met In3:
Voor Nederlandse zakelijke klanten bieden we de mogelijkheid tot gespreid betalen, met een limiet tot €30.000,-. Betaling gaat in drie termijnen, waarbij u het eerste termijn direct betaalt bij het plaatsen van de bestelling. Dit stelt u in staat om flexibel met uw budget om te gaan en uw projecten efficiënt te beheren.

Intracommunautaire levering:
Voor bedrijven buiten Nederland is het vaak mogelijk om zonder BTW te bestellen. Wij hebben dit makkelijk gemaakt voor u! Tijdens het afrekenen kunt u uw BTW-nummer invoeren, deze wordt dan automatisch gecontroleerd. Wanneer deze geldig is, dan zal de BTW automatisch worden verrekend, en betaald u deze dus niet. Let op! Voer het BTW-nummer in zonder punten en spaties.

Levering in Overleg:
Wij begrijpen dat planning cruciaal is voor uw zakelijke activiteiten. Daarom bieden wij flexibele leveringsopties, zodat u kunt kiezen wanneer en waar uw bestelling geleverd wordt.

Snel en laagdrempelig contact:
Ons team staat klaar voor snel en laagdrempelig contact tijdens kantoortijden. Of u nu vragen heeft over producten, levering of facturatie, wij zijn hier om u te ondersteunen.

Bij Tuindomein streven we ernaar om uw zakelijke tuinprojecten te vereenvoudigen en te verbeteren. Ontdek het gemak van bestellen bij Tuindomein en laat ons uw partner zijn in het verwezenlijken van uw droomtuinen. Neem contact op met ons team voor meer informatie of specifieke verzoeken. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!