Blokhut kopen voor in de tuin?

Blokhut kopen voor in de tuin?

Een handige opbergplek, een comfortabele plek om te zitten, een gastenverblijf. Allemaal functies die een blokhut kan hebben. Veel mensen hebben er tegenwoordig dan ook één. Voor kwalitatief hoogstaande en goedkope blokhutten bent u bij Tuindomein aan het juiste adres.

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige plek om uw fietsen op te bergen, een blokhut met overkapping om 's avonds van het avondzonnetje te genieten of een luxe verblijf waar u gasten kunt verwelkomen, bij ons vindt u altijd wat u zoekt!

blokhut-rune

Blokhut Rune

Soorten blokhutten

Gaat u een blokhut kopen, dan zult u al snel ontdekken dat er veel soorten en maten blokhutten zijn. Wordt het een blokhut met overkapping of veranda of niet? Ook afmetingen en houtdiktes variëren. Wij bieden blokhutten met een houtdikte tussen de 19 en 70 mm, hoe dikker het hout, hoe langer over het algemeen de levensduur. U kunt bij ons kiezen uit onbehandeld hout of geïmpregneerd hout (bruin, groen of zilvergrijs) en uit verschillende daktypes (denk aan puntdak, plat dak, ronde kap etc.). Mocht u er niet uitkomen kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen, wij helpen u graag met al uw vragen.

Daarnaast bieden wij ook prefab blokhutten (die zeer eenvoudig te monteren zijn) en hoekblokhutten (waarmee u de hoek van uw tuin optimaal benut). Per blokhut zijn verschillende accessoires inbegrepen. Zo kan een spijkerset, een cilinderslot of dubbel glas bij de prijs zijn inbegrepen. U kunt altijd extra opties toevoegen zodat het totaalplaatje helemaal aan uw wensen voldoet. Denk bij extra opties aan dakgoten, ventilatieroosters, beits etc. Bovengenoemde factoren (houtdikte, wel of niet geïmpregneerd, type dak) zijn natuurlijk van invloed op de prijs. Een degelijke, goedkope variant hebt u vanaf zo'n 500 euro (zie bijvoorbeeld Blokhut Irina), voor een zeer luxe uitvoering betaalt u vanzelfsprekend meer. Wilt u besparen? Wacht dan één van de mooie aanbiedingen af!

Goedkope blokhut kopen?

Wilt u ook een blokhut kopen? Wij bieden goedkope blokhutten van hoogstaande kwaliteit tegen een gunstige prijs (die alleen nog maar gunstiger wordt als u gebruik maakt van een  aanbieding). In ons voordelige en ruime assortiment blokhutten zit gegarandeerd iets wat bij uw tuin past! De meeste blokhutten bezorgen wij gratis bij u thuis. Dit doen wij snel en in heel Nederland. Wij zijn aangesloten bij en gecertificeerd door Qshops, een keurmerk dat garandeert dat uw eventuele klacht zorgvuldig en correct wordt afgehandeld.