Blokhut met overkapping: thuis in de natuur

Blokhut met overkapping: thuis in de natuur

Een blokhut met overkapping is zoveel meer dan een opslagplaats of een extra zitplek. Het is uw ultieme ontspanningsplek in uw eigen stukje natuur. Met een blokhut, tuinhuis of prieel geniet u vier seizoenen lang van uw tuin.

Een houten overkapping in de tuin zorgt ervoor dat u buiten een plek kunt creëren die aanvoelt als een verlengstuk van uw woonkamer. Dat is prettig omdat u op deze manier meer ruimte creëert om te ontspannen. U maakt optimaal gebruik van de ruimte die u al heeft in en om uw woning. Een prieel of een tuinhuis van Tuindomein.nl is er in bijna elke denkbare maat. Ook voor uw tuin of ruimte-behoefte is er een model.
Sommige modellen lijken erg op een woonkamer door de fundering, het dubbele glas en de dubbele wand. Dit biedt zoveel extra mogelijkheden. Wat dacht u van een eigen vakantiehuis in de tuin of een gastenverblijf?Richt het tuinhuis knus en landelijk in, kies dezelfde stijl van uw woonkamer of ga voor een trendy Ibiza-stijl.
 

Blokhut met overkapping

 

Een beschut plekje in de natuur

Als u uw achtertuin durft te beschouwen als een stukje natuur, dan kunt u te allen tijden de natuur in. Geniet van de bloeiende planten, insecten en vogels die afkomen op het groen in uw tuin. U zit zelf beschut en droog onder de overkapping. Gade slaan wat er allemaal leeft in uw tuin kan erg ontspannend zijn. U hoeft met een tuinhuis praktisch niet meer van huis.

Vier seizoenen lang genieten van uw prieel

Een ander voordeel van een blokhut in uw eigen tuin is dat u alle seizoenen buiten kunt zitten. De beschutting van een tuinhuis met overkapping biedt meer dan een paraplu tegen de regen. U kunt met een blokhut ook uit de wind zitten en met een goede positionering ervan kunt u in de winter in de laaghangende winterzon zitten. In de hete zomerzon biedt uw tuinhuis met overkapping juist beschutting tegen de hitte en de uv-straling.

 

DHZ Kapschuur Boekelo

 

Blokhutten en overkappingen van Tuindomein.nl

Tuindomein.nl biedt de mooiste modellen blokhutten en prielen tegen de scherpste prijzen. Ons assortiment is breed en zodoende hebben we een model voor elke tuin en tuinliefhebber. Wij bieden volop keus in hardhouten, geïmpregneerde en vurenhouten modellen.

Tuindomein.nl is graag duidelijk en biedt alle informatie voor iedereen die geinteresseerd is en graag vooraf goede informatie wil over tuinhuizen, blokhutten en overkappingen. Wij staan u ook graag persoonlijk te woord bij vragen.

Wij nodigen u uit om ons assortiment te ontdekken op onze website. Tuindomein.nl is de goedkoopste van Nederland. Mocht u elders een goedkoper uit zijn, dan zien wij graag de offerte en komen we u tegemoet.

Direct een blokhut / tuinhuis / prieel met overkapping bestellen? Neem een kijkje op de pagina overkappingen.