Tuinplanken voor elke tuin

Tuinplanken voor elke tuin

De zomer is een mooi seizoen om volop te genieten van de zon en de natuur. Maar ook in andere seizoenen geniet u van alles om u heen. Dit doet u dan ook het liefst in uw eigen tuin. Uw tuin kan door het plaatsen van bijvoorbeeld een overkapping of schutting enorm verbeterd worden. Wanneer u deze zelf gaat maken dan heeft u het juiste tuinhout nodig, zoals goede tuinplanken.

 

De tuin kan aan een opknapbeurt toe zijn of u wilt deze eens grondig aanpakken. Ook een andere inrichting kan uw tuin positief veranderen. Hout heeft een natuurlijke uitstraling dat ook nog eens warm aanvoelt. In combinatie met een natuurlijke aankleding, planten en accessoires creëert u een tuin waar u zich helemaal in thuis voelt. Hierbij maakt u bijvoorbeeld gebruik van geïmpregneerde tuinplanken. Deze planken zijn voorbehandeld en zijn hierdoor waterafstotend en schimmelwerend. Dit verhoogt de levensduur van de planken. Ook kunt u kiezen uit steigerhout of hardhout. Steigerhout is vurenhout dat ongeschaafd is en een nostalgische uitstraling heeft. Met hardhout wordt voornamelijk extra stevig hout bedoeld. U maakt de mooiste projecten voor uw tuin met de beste kwaliteit planken.  

tuinplanken-geschaafd

Tuinplanken geschaafd

 

Hardhout tuinplanken en andere planken

Met planken kunt u alles maken wat uw tuin nodig heeft. Denk hierbij aan een schuttingen of afscheidingen, tuinhuizen of blokhutten, een overkapping of een tuinbankje: alles is mogelijk. U regelt het idee, wij regelen het materiaal. Met de vlonderplanken maakt u een groot of klein terras of veranda. Net wat u zelf in gedachte heeft. Door verschillende projecten op elkaar af te stemmen en gebruik te maken van hout, krijgt u een prachtig geheel waarvan u dagelijks geniet. U heeft een ruime keus in verschillende geïmpregneerde tuinplanken en ander hout. Zo heeft de Lariks/ Douglas plank in onbehandelde toestand een levensduur van maar liefst 10 tot 15 jaar. De dubbel rabat planken zijn aan twee zijden te gebruiken, ideaal voor een schutting. Met de blokhutdelen zet u eenvoudig zelf een blokhut of tuinhuis in elkaar. Kiest u voor bankirai hout, dan kiest u voor een houtsoort dat goed bestand is tegen schimmels en aantasting door insecten.

 

hardhout-tuinplanken

Hardhout tuinplanken



Tuinplanken kopen

Wat u ook gaat maken, wij kunnen al het soort hout leveren dat u nodig heeft. U kiest voor geschaafde of ongeschaafde planken, geïmpregneerd of onbehandeld. Gebruik de vlonderplanken voor uw terras, rondom de vijver of het zwembad of voor het maken van een bruggetje. Maak zelf een overkapping of een houten tuinkast. U kiest voor de beste kwaliteit tegen betaalbare prijzen. U houdt van een ruime keus en maakt deze ook graag zelf. Maar wanneer u hulp nodig heeft, vindt u het fijn om hierop terug te vallen. Bij Tuindomein.nl bent u op het juiste adres. Al het hout dat u nodig heeft bestelt u op eenvoudige wijze. Lees meer over het bestelproces. Geniet ook snel van de zomer, de natuur of de mensen om u heen. Uw tuin verdient het beste met tuinhout van Tuindomein.